P. C. Roberts: Americký sestup do fašismu

V Americe nesmí velící generálové říkat pravdu, stejně jako špičkoví vědci a špičkoví lékaři.  Poctiví novináři byli dlouho vyřazeni, píše v komentáři Paul Craig Roberts.

P. C. Roberts
P. C. Roberts

Co se stalo?

Nebudete tomu věřit, ale Chase Bank zrušila osobní kreditní kartu generála Mikea Flynna s odvoláním na „možné riziko poškození pověsti naší společnosti“

Generál Flynn je tříhvězdičkový generál.  Jen málokdo se dostal do této pozice. Byl ředitelem obranné zpravodajské agentury. Hrál klíčovou roli při utváření americké protiteroristické strategie a rozbíjení povstaleckých sítí.  Generál Flynn uvedl, že Obamova politika vůči Sýrii byla selháním, protože teroristé, proti nimž Obama útočil s vymyšleným příběhem, byli stejní lidé jako údajní „umírnění demokraté” bojující proti americké invazi, která byla blokována Ruskem. V důsledku toho zkorumpovaný Obamův režim přinutil generála Flynna odejít do důchodu.

V Americe nesmí vrchní generálové říkat pravdu stejně jako špičkoví vědci a špičkoví lékaři.  Poctiví novináři byli dlouho vyřazeni. Fyzici žijící ze státních dotací a strojírenské firmy pracující na vládních zakázkách nemohou o 11. září nic říci. Všichni vědí, že oficiální vyprávění je naprostá lež, ale nemohou to říci.

CIA, která vyzbrojovala a školila teroristy popsané jako demokraty, s kterými Obama rozpoutal válku v Sýrii, hledala vše zveřejněné v médiích o Flynnovi, co by na něj mohlo vytvářet negativní dojem.

Když prezident Trump jmenoval jako poradce pro národní bezpečnost Flynna, vyvolalo to strach v celém zkorumpovaném americkém establishmentu. Zde byl muž v silné pozici, který věděl, kde jsou všechna „těla pohřbena”. Deep state okamžitě začal pracovat, aby se ho zbavil.  Zkorumpovaný ředitel FBI Comey položil past křivou přísahou, aby oklamal Flynna ve lži, a poté ho přinutil výhrůžkami obvinit svého syna ze zločinu, pokud generál nevyjádřil vinu k nesmyslnému obvinění.  Poprvé v historii neměl americký poradce pro národní bezpečnost mluvit s Rusem.   Řekněte to Brzezinskému a Kissingerovi…

Generál Flynn by měl Chaseovi odpovědět slovy, že se mu velmi ulevilo, že už není spojován se sbírkou gangsterů, kteří nedávno museli zaplatit pokutu 920.000.000 $ za manipulaci s cennými kovy a trhy amerického ministerstva financí. Chase je tak neschopný dodržovat zákony, že zaplatil pokuty 35.700.000.000 dolarů.

Banky mají justiční systém (sic) zmanipulovaný tak, že platí pouze pokuty.   Pokuty, které Chase zaplatil, však naznačují, že jde o „opakující se riziko“ ve spojení s Chase, nikoli s generálem Flynnem.

Ve srovnání se špatnou pověstí Jamieho Dimona, generálního ředitele a předsedy Chase Bank, je pověst generála Flynna navzdory hanebnému úsilí New York Times a Stephena Halpera čistá.   Lidé chtějí vědět, proč je Jamie Dimon imunní vůči stíhání. Harvardská právnická fakulta uvádí, že v roce 2013 Jamie Dimon zaplatil 13 000 000 000 $ za vykoupení přes Chase Bank z řady trestních a civilních obvinění ministersta spravedlnosti

Generál Flynn neměl 13 milionů dolarů na zaplacení ředitele FBI Comeyho.

 
Co vlastně znamená postup Chase Bank proti Flynnovi?   Nic uklidňujícího.

Znamená to, že finanční sektor byl zcela zpolitizován a je součástí agentů Deep State, kteří byli zvyklí dávat všem najevo, že každý, kdo jde proti agendě elity, bude zničen. Za normálních okolností by tříhvězdičkový generál a bývalý ředitel obranné zpravodajské agentury vybíral tučné ředitelské poplatky od banky Chase a od zbrojních společností a dodavatelů ministerstvu obrany. Ale ne Flynn. Flynnův osud říká všem hráčům v systému, že pravda zabíjí kariéru a držte se od ní daleko.

Ředitel FBI Comey a ředitelka CIA Brennanová a několik úředníků Obamova ministerstva spravedlnosti (sic) se dopustili zločinů ve skandálu Russiagate, který zorganizovali.   Ale nikdo nebyl zodpovědný. Durhamova zpráva nikdy nespatřila světlo světa a nikdy neuvidí.

Poctivý bankéř už neexistuje.   Toho posledního jsem znal. George Champion, generální ředitel a předseda představenstva Chase Manhattan byl poslední.   Vždy dával přednost zájmu země před úroky banky. Postavil se proti národnímu bankovnictví.   Řekl, že velké banky použijí své místní pobočky k vysátí všech vkladů z komunit a použijí je pro své vlastní spekulace, čímž zabijí financování místních podniků. Jamie Dimon nesahá ani po kotníky George Championa. George Champion by nenechal   Davida Rockefellera, Chaseova prezidenta, půjčit peníze banky jihoamerickým zemím jako součást plánů Světové banky/MMF k zadlužení  zemí, vynucení selhání a drancování jejich majetku.  Samozřejmě, dnes by se poctivý muž jako George Champion nemohl stát šéfem velké banky.

Nejde jen o banky, jejichž prostřednictvím vláda provozuje své tajné agendy, ale také o korporátní svět obecně.   Zvažte schéma očkování proti Covid, které vydělává peníze.   Biden používá korporace k nařizování očkování svých zaměstnanců navzdory přísné nezákonnosti a neúčinnosti a nebezpečí vakcíny.   Bidenovi a korporacím je to prostě jedno.   V USA zažíváme formování fašistického státu, ve kterém vláda a podniky popírají demokracii a prosazují své programy.

Paul Craig Roberts, americký publicista

Zdroj: pcroberts , překlad PrvníZprávy

3.9 12 hlasy
Hodnocení článku
3 komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Plebej
Plebej
před 2 lety

P.C. Roberts píše tak alarmující a tak šokující zprávy o fašizujícím se prostředí US DeepState, že z toho vstávají vlasy. A zdejší tzv. systémovou politickou vrstvu to naprosto nezajímá. Jakoby tohoto (a mnoha dalších provalů US politiky) ani nebylo. Nemá v tom zábran. Ani právních a ani morálních. Stejně, jako je nemá ani ta US sebranka, která se… Číst vice »

cablik
cablik
před 2 lety

A to samé se snaží udělat u nás přes EU jinak USA je z fašisty jedna ruka jejich převraty a dosazování nácku do vedení.

anti Havel
anti Havel
před 2 lety

Amiokupnat-WrongSide of Heaven,Forever!!