Západ jadernou apokalypsu chce a eskalace je pro něj kreslený seriál…!

Šílenství západních politiků pod dirigentskou hůlkou americké administrativy nás vede přímou cestou k jaderné apokalypse. Hodiny ukazují už jen za pár vteřin 12!!!

Vladimir Putin v projevu před federálním shromážděním varoval, že pokud dojde k intervenci vojsk NATO na Ukrajinu a k útoku na ruská vojska, bude z toho jaderná apokalypsa! Jenže se zdá, že Západ tu apokalypsu chce a eskalace je pro něj kreslený seriál! Rusko nedovolí Západu vměšování do vnitřních záležitostí a likvidaci národa tak, jak to provedl vazalským zemím Východního bloku po pádu Železné opony!

Události a následky pondělní schůzky špiček EU a NATO v Paříži, kde se jednalo o možnosti vyslání kontingentů vojsk ochotných zemí NATO na Ukrajinu, ale nedošlo se zatím ke shodě, nepřestává rezonovat informačním prostorem a na situaci okolo Macronových výroků reagoval už i ruský prezident Vladimir Putin během čtvrtečního vystoupení před federálním shromážděním, které trvalo přes dvě hodiny.

Probírala se především ekonomická a strategická témata. Nicméně došlo i na komentář k událostem z posledních dní, kdy západní média jsou zaplavena informacemi o tom, že část členských zemí NATO zcela reálně zvažuje vyslání vojsk na Ukrajinu, i když za určitých podmínek, které lze shrnout jako balík alibi pro koaliční akci, protože solitérně se zatím do toho jednotlivým zemím NATO nechce.

Vladimir Putin varoval, že intervence vojsk NATO na Ukrajině povede k jadernému konfliktu!

To staví celou bezpečnostní eskalaci v Evropě do pozice šílence, který chce odpálit vodíkovou bombu, ale nechce to zmáčknout sám, ale pouze v koalici s několika dalšími kumpány, kterých musí být alespoň 10 nebo nejlépe 15, jak uvedl náčelník generálního štábu nizozemské armády [1]. Osobně se domnívám, že mnoha lidem v ČR a nevyjímaje čtenářům našeho serveru nedochází, v jak extrémně nebezpečné situaci se nacházíme, protože všechno, co dosud zaznělo od Macrona, z Litvy a z Holandska, z toho jde doslova mráz po zádech, jak trefně již v předstihu o minulém víkendu uvedl slovenský premiér Robert Fico [2].

Od války s Ruskem nás podle všeho dělí jen chybějící počet členů do koaličního kontingentu!

Od intervence na Ukrajině nás dělí podle všeho jenom jedna jediná věc, a to je požadovaný počet koaličních kumpánů, kteří do toho půjdou společně, a protože jich bude “dost” na celou akci, tak se nebudou bát a vyšlou kontingent na Ukrajinu. Už to není o tom, že intervence na Ukrajinu nepřipadá v úvahu.

Protože teď už je to opravdu jenom o tom, jak dlouho to bude trvat, než se mezi 31 členy NATO najde alespoň 10 šílenců, kteří si chtějí zmáčknout knoflík od termonukleární výměny! Minimálně teď víme, že 3 šílenci (Francie, Nizozemsko a Litva) se již odkopali a chtějí do toho jít, ale otázkou je, kolik dalších zemí je k tomu odhodláno, ale zatím se to drží pod poklicí v tajnosti, dokud se těch 10 států dohromady nenajde.

Vystoupení Vladimira Putina před federálním shromážděním, 29. 2. 2024

Vladimir Putin varoval, že v minulosti ty země, které vyslaly proti Rusku své kontingenty, dopadly špatně, ale tentokrát by dopadly mnohem hůř, protože Rusko disponuje hypersonickými zbraněmi, které mohou donést jaderné hlavice kamkoliv na cíle protivníků kdekoliv v Evropě a pokud by vojska některých členů NATO vstoupila na Ukrajinu, tak podle amerických analytiků na Fox News by střet mezi západními a ruskými vojsky nastal za dobu kratší, než je 72 hodin.

Západní vojska by totiž operovala ve výcvikových táborech OSU (Ozborjených sil Ukrajiny), na které jsou trvale mířeny údery ruskými raketami s plochou dráhou letu. Rovněž by vojáci těchto zemí NATO obsluhovali prostředky PVO obrany, které jsou stejnými terči úderů ruskými raketami jako výcviková střediska. Prostě vstup západních vojsk by vedl k přímé kolizi mezi Ruskem a NATO, tomu by se prostě nedalo zabránit, a to ani při nejvyšší opatrnosti.

Před 2 lety by si tohle nikdo z politiků v EU nedovolil, ale po zhroucení ukrajinské ofenzívy je na stole najednou tlak na vyslání vojáků z EU na Ukrajinu, a to přesně tak, jak v předstihu varoval Aeronet!

Podle Vladimira Putina se kolektivní Západ snaží o nukleární eskalaci, protože už dlouho západní země nezažily válku. Od konce II. sv. války uběhlo moc času, letos to bude 79 let a většina pamětníků je už po smrti. Proto znovu v Evropě ožívají nacistické a neonacistické procesy řízení, nacistická hesla, narativy, válečná hysterie a nikdy nekončící projekt Drang nach Osten.

Před 2 roky by bylo naprosto nemyslitelné, aby prezident jaderné mocnosti Emmanuel Macron prohlásil, že nevylučuje vyslání vojska na Ukrajinu, že je to jen otázka času, protože členské země NATO mohou prý své názory změnit, jako je změnily v případě dodávek raket, tanků a dokonce stíhaček, což před 2 roky země NATO tehdy kategoricky odmítaly.

Emmanuel Macron potvrdil, že některé země NATO chtějí vyslat vojska na Ukrajinu, shoda ale nepanuje!

Ano, stačily dva roky a nastala změna. Hlavním důvodem je ale zhroucení loňské ukrajinské ofenzívy. Varoval jsem na Aeronetu již v červnu loňského roku [3], že přesně k tomuto scénáři dojde, až ukrajinská ofenzíva selže. Je to jen otázka času, než se ukrajinské ozbrojené síly natolik položí, že nic jiného než intervence pokračování války na Ukrajině západním kolektivistům nezaručí. Macron věděl, o čem mluví, protože změna názorů přijde ve chvíli, kdy bude hrozit, že Rusko vyhraje válku na Ukrajině.

To bude ten moment proměny, kdy země EU začnou souhlasit s vysláním vojsk na Ukrajinu. A vzhledem k tomu, že ukrajinská fronta se začíná hroutit až neočekávaně rychle, může tato situace nastat velice záhy. Ruský prezident hovořil i o tom, že Rusko nedovolí, aby se Západ vměšoval do vnitřních věcí státu, přičemž západní elity usilují o zbídačení, zotročení a likvidaci ruského národa, stejně jako to západní kolektivisté udělali s zeměmi bývalého Východního bloku.

VIDEO: Nedovolíme, aby Rusko dopadlo jako třeba země bývalého Východního bloku!

Kdysi suverénní a zdravé země počátkem 90 let, bez státních dluhů u západních bank, ale po 35 letech v Česku již Čechům stát nepatří. Vlády patří cizákům, vlády pracují proti lidu, proti vlastním důchodcům, proti vlastním dětem, proti invalidům, proti nejslabším. Pracují pro zbrojní koncerny a vojensko-průmyslový komplex. Zavírají pošty, okrádají důchodce na valorizacích a za ty ukradené peníze potom nakupují poruchové stíhačky od svých amerických masterů.

Podniky státní infrastruktury byly po roce 1990 privatizovány do rukou západních korporací, potravinová bezpečnost, kterou měla ČSSR, byla zlikvidována. Doly byly zavřeny a již 35 let se uhlí do ČR dováží z Polska. A navrch ještě jeden tunelář okradl horníky o jejich byty na Ostravsku, které jim namísto odprodejů začal pronajímat. Školství vychovává místo Čechů a vlastenců evropské neoliberální deprivanty, kteří postupně rozkládají republiku v konceptuálních procesech politiky, státní správy a především genderově rozvrácené rodiny. A to jim nestačí.

Vladimir Putin prohlásil, že Rusko nedovolí, aby s ním Západ provedl totéž, co s jinými zeměmi!

Chtějí v Evropě vyvolat válku s Ruskem a tím zajistit hned několik cílů. Jednak reset evropské ekonomiky. Dále drastické snížení populace. A oslabení Ruska. Počítá se přitom s tím, že rakety budou létat jen mezi Ruskem a Evropskou unií. Právě proto Victoria Nuland lobovala u Macrona, aby začal razit myšlenku vyslání vojsk na Ukrajinu, protože neoconi usilují, aby špinavou práci za ně odvedli nejen Ukrajinci, ale všichni Evropané, dokonce i Skandinávci, kteří dlouho byli neutrální, ale teď naletěli.

Naletěli a nechali se nacpat do amerického chomoutu NATO, který je dovede do války s Ruskem. Takový paradox. Neutralita jim zabezpečovala mír, Švédsku dokonce již za II. sv. války, ale teď vlezou s Finskem dobrovolně do NATO, které je krok od vstupu vojsk na Ukrajinu. To nevymyslíš! Ta myšlenka neoconů je logická. Rusové nebudou sypat rakety na Ameriku, pokud Francie vyrazí s dalšími 9 zeměmi na Ukrajinu solitérně bez amerického požehnání a začne na ruská vojska na Ukrajině sypat bomby a rakety. Rakety by opravdu létaly jen mezi Ruskem a Evropou.

Neoconi tlačí do války proti Rusku nejprve Ukrajince, ale teď už i ostatní Evropany!

S tím neoconi počítají. Ten plán je hrůzostrašně jednoduchý – přenést bilanční účet za válku na Ukrajině z USA na EU a evropské země NATO a potom vyprovokovat konflikt mezi Ruskem a EU tím, že Nulandová s Borisem Johnsonem začnou tlačit Macrona do myšlenky vyslání kontingentu na Ukrajinu svým jménem na záchranu Ukrajiny. To je celé! To je celý plán, který vymysleli neoconi ve chvíli, kdy v USA už ví, že vlak kvůli trumpizaci kongresu přes nic nejede a už nepojede, a Ukrajině hrozí prohra ve válce.

Jenom slepý nevidí, že největšími zastánci války na Ukrajině už paradoxně a hodně dlouhou dobu nejsou USA, ale právě evropské země. A ty výroky z Francie, Nizozemska a Litvy, které zatím byly publikovány [4], jasně ukazují, že se čeká na to, kdy se najde 10 nebo 15 šílenců, kteří se rozhodnou, že si společně zmáčknou to červené tlačítko.

Jens Stoltenberg, generální tajemník NATO

Společně proto, aby měli všichni alibi, že to byl někdo z nich, ale nikdo vlastně neví, kdo přesně. To je ten důvod koaličního požadavku. Prostě alibistická pojistka, aby nebylo na koho ukázat, až se to celé sesype a začne konflikt, který bude daleko za hranou představivosti. Před dvěma roky chtěli Ukrajincům poslat jenom helmy a spací pytle. Teď jim posílají už stíhačky F-16 a generální tajemník NATO dokonce zešílel a prohlásil [5], že Ukrajinci ty stíhačky, které jsou mimochodem schopné nést jaderné gravitační pumy, budou moci používat i k útokům hluboko v ruském vnitrozemí.

Doufám, že chápete, k čemu to povede. Je jen otázkou času, než evropští nacisté vyšlou vojska vybraných zemí NATO na Ukrajinu. V ničem se už neomezují, ani ve stíhačkách, ani v raketových útocích na ruská města jako je Belgorod, prostě v ničem. Je to pro ně kreslený seriál, ve kterém umírají obyčejňáci, ne politici, ne jejich frackové, ale jenom obyčejní kluci, chlapi a na Ukrajině už dokonce i ženy. Jakmile vyhodnotí, že ukrajinská armáda ztrácí frontovou pozici a kolabuje, v tom okamžiku můžeme očekávat finální krok od evropských špiček.

**

-VK- Šéfredaktor AE News

*

Vážení čtenáři, texty, které přejímáme a překládáme z jiných zdrojů, sice nemusí vždy odpovídat názoru redakce, ale uveřejňujeme je proto, aby vyvažovaly jednostrannou ulhanost a překrucování českých médií a ukázaly jiné pohledy na společenské problémy. Věříme, že naši čtenáři to chápou a proto náš web v hojném počtu navštěvují.

Děkujeme i za podporu finančními dary na konto FIO banky: 2300 736 297 / 2010

*

4.2 15 hlasy
Hodnocení článku
10 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Praded
Praded
před 1 měsícem

Velmi dobře situaci popsal na Rádiu Universum generál Pelz v 2 díle. Tento záměr byl patrný už při podepisování dohod s jednotlivými státy EU. Jedinou naději mám, že většina lidí odmítne tam jít. Kdo tam chce, má tu možnost požádat prezidenta o výjimku a jít bojovat. Takže ostatní tam dobrovolně nepůjdou.

cablik
cablik
před 1 měsícem

Já tomu furt nechci věřit že do toho půjdou naostro to chtějí opravdu schytat hypersonické rakety nebo ničivé Sarmaty? Jejich rakety budou sestřeleny a ničeho nedosáhnou jsou blbí nebo navedeni.

SunTzu
SunTzu
před 1 měsícem
standa
standa
před 1 měsícem

Amerika a NATO sázejí na to, že jim další provokace projdou a že Rusko, ze strachu z jaderné války, nepůjde do odvety ! Nemusí být jaderná odveta, ale jen zbavení útočících zemí elektřiny Kinžaly, bude hrozné jako jaderná odveta ! Myslím, že velmi tvrdá odpověď na útok přesáhne všechno, co si země NATO… Číst vice »

Primak
Primak
před 1 měsícem

Kvůli US válkám Evropa odsejří nejen miliony úprchlíků a energetickou bídu, ale i nakonec tu Putinovu atomovku. A to ještě doufaj, že než se nám té atomovky dostane, naše zbraně budou vypotřebovány na Ukrajině a přičiněj jakous takous újmu Rusku.

palasovar@gmail.com
palasovar@gmail.com
před 1 měsícem

Evropske zeme si ale samy nevladnou.

Pavel
Pavel
před 1 měsícem

Žádný armagedon nebude, dokud naši západní kamarádi nevymyslí, jak tam nahnat jen trouby z východní evropy a pobaltí. Vykopával minulý týden makarón, že prý potáhnem na rusa. A čekal. Na první pokus se chytila Litva. To je slabota, tak si přisadily nizozemci,na druhý výkop se chytilo estonsko. zase slabota. Pak si přisadila Kanada,… Číst vice »

standa
standa
před 1 měsícem
Odpověď uživateli  Pavel

Macron zase tvrdí, že Francouzi tam nepůjdou a z toho jasně plyne, že to zbývá na Střední a Východní Evropě ! Je třeba vyrazit vládu od kormidla ! Co nejdříve ! To máme takový strach, že dobrovolně dáme své životy i životy těch co máme rádi jen tak lehce všanc ? Jako Židé do… Číst vice »

eFPe
eFPe
před 1 měsícem

Nulandová hrozila Putinovi nepříjemnými překvapeními. Několik z nich už se vyplnilo v podobě dvou potopených lodí. Z gauče soudím, že je v sázce i několik dnů před prezidentskými volbami vstup vojsk NATO na Ukrajinu. s tím, že Rusko buď neudělá nic, nebo se počítá s tím, že se zaktivuje pátá kolona a bude zle.