Pavel Dudr: Proč vláda Petra Fialy podporuje terorismus?

ČESKO / UKRAJINA: Nyní páchá ukrajinská armáda teroristické útoky proti civilistům v Rusku i v Záporožské oblasti ( Tokmak) nejen českými raketomety Vampire ale už také americkými Himarsy,. To je právě případ Tokmak, kde zahynulo při útoku na obytnou čtvrť 16 lidí včetně jednoho dítěte.

Trestní oznámení na P. Fialu a J. Černochovou dle §311, teroristický útok, sice již bylo podáno, ale nic se neděje a jede se dál.

Namátkou vybíráme z ruských médií:

„Ruské posádky protivzdušné obrany zničily 10 granátů Vampire MLRS nad regionem Belgorod. Informovalo o tom   ruské ministerstvo obrany.

„Ráno 6. dubna byl zastaven pokus kyjevského režimu provést teroristický útok na cíle na území Ruské federace pomocí vícenásobného odpalovacího systému RM-70 Vampire … bylo zničeno deset raket nad regionem Belgorod,“ píše se ve zprávě….

1.4. Ruská armáda sestřelila dalších 19 granátů z vícenásobného odpalovacího systému RM-70 Vampire nad regionem Belgorod. Informovalo o tom v pondělí ministerstvo obrany na sociálních sítích. Podle ministerstva se Kyjev asi v 18:30 moskevského času znovu pokusil o teroristický útok.

27.3.
Ruské síly protivzdušné obrany sestřelily v noci z 26. na 27. března nad regionem Belgorod 18 granátů RM-70 Vampire Multi Launch Rocket System (MLRS), informovalo ministerstvo obrany na svém kanálu Telegram.

„Dnes v noci byl zastaven pokus kyjevského režimu provést teroristický útok na cíle na území Ruské federace pomocí raketového systému RM-70 Vampire,“ uvedlo ministerstvo v prohlášení.

17.3.
Systémy protivzdušné obrany ve službě zničily devět granátů RM-70 Vampire MLRS a tři granáty systému Uragan nad oblastí Belgorod. Informovalo o tom ruské ministerstvo obrany .

15.3.
Systémy protivzdušné obrany zničily sedm upířích granátů nad oblastí Belgorod. Informovalo o tom 15. března ruské ministerstvo obrany.

Ministerstvo upřesnilo, že útok byl zastaven asi v 08:15 moskevského času. Ukrajinské ozbrojené síly se pokusily zasáhnout oblast pomocí vícenásobného odpalovacího raketového systému RM-70 Vampire.

Tento terorismus má nulový vliv na postup ruské armády, ale psychologický účinek je obrovský. Jeho cílem je zřejmě vyvolat maximální nenávist Rusů vůči Čechům i Ukrajincům. Takže se nyní do ruské armády hlásí asi 10.000 dobrovolníků týdně, aby pomstili své zabité a zmrzačené civilisty, zejména ženy a děti.

Jako odveta jsou bombardovány ukrajinské elektrárny tak, že je do zimy nelze opravit. Zatímco Česko je stále v klidu, ale všichni Rusové vědí, že Vampíry jsou českého původu. Možná se také dočkáme nějaké odvety, potom česká nenávist k Rusům zde opět naroste. Tady už vyhrožují.

Jaký to však má účel, toto pěstování nenávisti? Myslím, že NATO si nemůže dovolit tak trapně prohrát válku a Ruskem, jak to nyní vypadá, a tak je potřeba schválit taktické jaderné údery, této munice je v EU dostatek, a takové lokajské režimy jako je česká nebo lotyšská vláda se k tomu schválení velmi dobře hodí. A Zelenského nebude nutno přesvědčovat.
V posledním projevu šéfa NATO Stoltenberga slovo mír nenajdeme, čím chtějí tedy bojovat, když konvenční munici téměř žádnou nemají?

Bojové akce na Ukrajině jsou nezbytné pro bezpečnost NATO, zatímco dodávky zbraní do Kyjeva jsou investicí do bezpečnosti zemí NATO.“ Prohlásil Stoltenberg.

„ Použití taktické jaderné zbraně na území Ukrajiny by neznamenalo ohrožení pro české občany, řekla v pořadu České televize (ČT) ministryně obrany Jana Černochová (ODS). Česko také podle ní v žádném případě nezvažuje rozmístění jaderných zbraní na svém území. „

Armádní noviny k tomu napsaly:

„Taktické jaderné zbraně existují především pro použití bitevního rázu, tedy pouze jako další zbrojní prostředek určený k nasazení na bojišti proti nepřátelské ozbrojené síle, a jako takový si neklade za cíl být spouštěčem jaderného konfliktu….
Taktická jaderná zbraň slouží k dosažení spíše krátkodobějšího úspěchu v konkrétní bojové operaci a je mířena na nepřátelské vojenské a podpůrné jednotky na bojišti.  …

Jednou z metod nasazení taktické jaderné zbraně je ta, že je v boji použita, pokud se porážka jedné strany jeví jako nevyhnutelná pod obrovským náporem protivníkových sil. Jaderná exploze může protivníkův útok zpomalit či zastavit tak, aby slabá strana mohla zkonsolidovat svůj ústup a vytvořit opěrný bod, v němž odvrátí protivníkův decimující útok….

Efekt takovéto aplikace jaderných zbraní by byl dvojí: zaprvé by dokázaly zvrátit jinak poměrně jasný výsledek konvenčního střetu ve prospěch NATO – jak potvrdilo několik simulací provedených na sklonku padesátých let  – a zadruhé by se nukleární střet tímto přesunul na bojiště, a „ochránil“ tak před jadernou katastrofou evropská města,…“

Nejsilnější ruské konvenční bomby FAB-3000 mají hmotnost 3 tuny a jejich nálož má 1,4 tuny výbušnin, zatím se ale na frontě nepoužívají, požívají se jen FAB-1500.

Taktická jaderná bomba B61-12 má ovšem energii 300 tun TNT, což je o dost více, ale 10 x méně, než mělo bombardování Drážďan v roce 1945.

Takže počkáme a uvidíme, jaký scénář pan premiér obdržel od CIA.

**

Pavel Dudr, CZ24News

4.5 8 hlasy
Hodnocení článku
Subscribe
Upozornit na
12 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
ToSomJa1
ToSomJa1
před 12 dny

“Proč vláda Petra Fialy podporuje terorismus?”

  • pýtam sa :

Proč občania ČR podporujú vládu Petra Fialy, ktorá podporuje terorismus?

cablik
cablik
před 12 dny
Odpověď uživateli  ToSomJa1

Hmm volby byli z inscenované a tito tam museli být dosazeni pro zástupnou válku včetně loutky co si říká president ČR. Žádné taktické jaderné rakety nebudou nasazeny protože poté by Rusové použili svůj daleko lepší jaderný arzenál řekli to jasně. Váleční štváči mají podporu 2% i ti co je volili nechtějí jadernou válku.

skeptik
skeptik
před 12 dny
Odpověď uživateli  ToSomJa1

Ano, hlupáci podporují tuto vládu. Bohužel hlupáků je v ČR většina.

Karel2002
Karel2002
před 12 dny
Odpověď uživateli  skeptik

Tady v Praze je podporuje tak cca 90 procent lidí. Fiala, Rakušan, agent Pávek, Černochová, Pekarová, Černochová, P. Novotný, Jurečka, Kolář atd. jsou zde pokládaní za žijící Bohy. Vlasovci, kteří předtím upalovali svými plamenomety varšavské protifašistické povstalce zaživa, mají v Praze pamětní desku. Vzhledem k obrovské hustotě vyvěšených ukrajinských vlajek po celém území Prahy bych… Číst vice »

ryba III
ryba III
před 12 dny

Protože ten slizoun fialovej už neví, co ještě udělat, aby mu bylo milostivě páníčkem dovoleno zavrtat se do ussáckého zadku víc a hlouběji ?!

orinoko
orinoko
před 12 dny

Proč? Patamu što ja potěrjal kamsamolskij znacok.
Odpověď je jasná: Protože se ta lejna domnívají, že je ochrání Velký bocian na základě, hele vole…

mikkesh
mikkesh
před 12 dny

Nemocná Janička z Obrany zase blouzní. Česko prý neplánuje rozmístění jaderných zbraní. No, to “Česko” asi neplánuje nic. Ale za to Česko, nějaký kolaborant podepsal smlouvu a pokud je stejná jako Slovenská, tak se toho Česka nikdo ptát nemusí a také nebude. Víme Janičko? A pak tu ještě máme precedent, kdy zase jiný hochštapler… Číst vice »

Karel2002
Karel2002
před 12 dny

Proč? To je přece jednoduché. Česká vláda, české sdělovací prostředky, většina českých občanů (minimálně 58.32 procent, kteří volili za prezidenta kandidáta ODS a spol. Pavla) se domnívá, že už samotná invaze Ruska je teroristickým činem. Ale platí to i do minulosti. Už odmítnutí puče z roku 2014 některými ukrajinskými občany bylo hodnoceno jako… Číst vice »

kutnohorsky
kutnohorsky
před 12 dny
Odpověď uživateli  Karel2002

… kolektivní vinu jsme sudeťakům odpustili. Tam se to nepočítá. A ti byli ještě kolektivněji viní, než Rusové nyní. Dnes jsou to naši milý krajané. A ještě si dovolili na svém sjezdu prohlásit atentát na Heydricha za teroristický čin. Tomuto prohlášení tleskali milí čeští hosté Schvancenberk, Herrmann a mladý Borman …

standa
standa
před 12 dny
Odpověď uživateli  Karel2002

Jak se jednou použije jaderná munice, pak už se to nezastaví a před jadernou válkou nás nic neochrání, ani štít za slov b*bky Černochové ! Budeme prostě účastníky jaderné války jako kolektivní Západ a to nám nikdo, ale nikdo neodpáře. A bude to prostě o odvetě a ta bude tvrdší než si troufáme pomyslet. Rusko… Číst vice »

ToSomJa1
ToSomJa1
před 12 dny
Odpověď uživateli  Karel2002

skrátene : Debili so skurvenou morálkou.

Karel2002
Karel2002
před 12 dny
Odpověď uživateli  ToSomJa1

Hezká slovenština. 🙂